Uslovi korišćenja


USLOVI KORIŠĆENJA LED-STAR WEB SHOP-a

OPŠTI USLOVI 

Ovim Opštim uslovima korišćenja LED-STAR Web prodavnice (u daljem tekstu: Opšti uslovi) utvrđuju se uslovi pod kojima se ostvaruje pravo na kupovinu i plaćanje proizvoda iz ponude preduzeća LED-STAR (u daljem tekstu: LED-STAR) putem Web shop-a. Online kupovinu preko LED-STAR Web shop-a mogu da vrše sva punoletna fizička lica (u daljem tekstu: Korisnici).

REGISTRACIJA KORISNIKA

Registracijom i aktivacijom korisničkog naloga Korisnik ostvaruje pravo za korišćenje LED-STAR Web shop-a što podrazumeva obavljanje online kupovine proizvoda, praćenje porudžbina i upotrebu ostalih pogodnosti koje Web shop nudi.

Korisnik je u postupku kreiranja naloga i prilikom izmene podataka u obavezi da unese tačne i potpune lične podatke, a u vezi sa tim podacima daje,

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, Korisnik daje saglasnost LED-STAR da unete podatke obrađuje i čuva za potrebe izvršenja obaveza u vezi sa poručenim proizvodima putem Web shop-a kao i obaveza zasnovanih na zakonu, naplate potraživanja i sprečavanja potencijalnih zloupotreba.

LED-STAR će, u skladu sa važećim propisima, preduzeti sve raspoložive mere u cilju zaštite podataka o Korisniku, kao i o podacima o izvršenoj kupovini.

Podaci o Korisniku koje Korisnik dostavi LED-STAR-u neće biti korišćeni u cilju dostave reklamnih obaveštenja, osim ukoliko Korisnik za to prethodno ne da saglasnost.

Upotrebom LED-STAR Web shop-a odgovorni ste za sve aktivnosti koje se obavljaju na vašem nalogu i sa vašim pristupnim parametrima kao i za validnost podataka koje ste uneli prilikom registracije ili kasnijom izmenom naloga.

Vaše podatke www.led-star.rs će koristiti isključivo radi kupoprodaje proizvoda, obavljanja svoje delatnosti i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih dostavljati trećim licima ili ih koristiti u druge svrhe. U svrhu prijema obaveštenja i novosti na e-mail (Newsletter) Korisnik mora prethodno da se saglasi izborom opcije za prijem obaveštenja (prilikom registracije ili u podešavanjima naloga) .. Više u sekciji "Politika privatnosti"

S obzirom da profil kreiramo isključivo na osnovu Vaše saglasnosti, u svakom trenutku možete da povučete Vašu saglasnost. Samo nam se obratite i nakon čega ćemo obrisati sve podatke koje posedujemo o Vama.

PORUČIVANJE

Poručivanje robe se vrši isključivo putem Web shop-a, u suprotnom porudžbina neće biti prihvaćena. Porudžbine koje se naruče do 14:30 sati, biće poslata istog dana. Porudžbine naručene posle 14:30 biće poslate sledećeg radnog dana.

Preporuka kupcima je da pogledaju detalje proizvoda, slike u punoj retoluciji, specifikaciju proizvoda, brendove i modele vezane za proizvod (ako ih ima) kao i da nakon poružbine isprate status u sekciji "Moje porudžbine" kako bi bili sigurni da je porudžbina prihvaćena i spremna za slanje ili pak poslata na adresu.

Svi trošakovi povraćaja robe od strane Kupca a iz razloga pogrešne porudžbine, reklamacije proizvoda, odustajanja od porudžbine ili iz bilo kog razloga loše porudžbine snosi kupac robe. Roba se mora vratiti neoštećena i sa svom pratećom dokumentacijom ili će od strane prodavca biti vraćena Kupcu (u ovom slučaju pošiljaocu).

LED-STAR ima pravo da odbije porudžbinu uz slanje obaveštenja na e-mail ili obaveštenja telefonskim putem i to:
- ukoliko je došlo do promene cene proizvoda,
- ukoliko je došlo nestanka robe na zalihama
- ukoliko je došlo do greške u ceni ili opisu proizvoda

LED-STAR zadržava pravo da u svako vreme može da bez prethodne najave promeni podatke na svakoj stranici Web shop-a www.led-star.rs a sve u cilju što boljeg i tačnijeg obaveštavanja svojih kupaca.

NAČIN PLAĆANJA

Na raspolaganju su sledeći načini plaćanja:

- Plaćanje pouzećem (gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke)
- Plaćanje virmanom (uplatnica, e-banking, m-banking)

Opcija za plaćanje platnom karticom trenutno nije aktivna.